lördag 22 juni 2013

Flytten

Ja, nästa lördag vid det här tiden så hoppas jag att vår lägenhet är tom. På lördagen ska vi tömma lägenheten och på söndagen ska den städas ur.

Från lördag till måndag bor vi hos farmor och farfar. På måndagen hämtar vi ut nycklarna till nya lägenheten. Det blir en tuff dag på måndagen, vi kommer ha lite saker (våra vinterdäck) kvar förrådet här i gamla lägenheten som ska hämtas på morgonen. Sen ska nycklarna till den gamla lämnas in. Om vi hinner så ska vi packa kärran full med grejer. Men de beror på hur det ser ut tidsmässigt. 10.30 ska vi vara på Strömsholm med Lillen. Vet inte alls hur lång tid det kommer ta där, vi ska lämna honom men jag antar att vi ska vara med på en första undersökning och så innan han ska lämnas.
Men från kl 12 så får vi hämta nycklarna till nya lägenheten så dom hämtar vi så snart vi bara kan och sen blir det till att köra för fullt medan vi väntar på att få hämta Lillen (eller ja, en lunch måste vi väl klämma in nånstans där..). Vi hoppas på att hinna få in alla saker i nya lägenheten under måndagen så vi på tisdagen kan hämta hem katterna som får bo hos Anders mamma från fredagen.

Känner redan nu att jag är helt slut. Allting med Lillen tar rejält på mina krafter, det är otroligt jobbigt att se att han inte mår bra och inte veta vad som händer.
Sedan har flytten redan tagit mycket mental energi på grund av krångel. Så det ska bli otroligt skönt när allting är klart och vi bor i nya lägenheten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar